CONCOM, és una companyia multinacional espanyola fundada l’any 1996, amb una molt elevada experiència en el sector de les grans infraestructures d’instal·lacions i serveis O&M.

Actualment disposem d’oficines pròpies a Espanya, Japó, Hong-Kong, Taiwán, Mèxic, Ghana, Italià, França i Holanda.

La nostra experiència adquirida durant tots aquests ays en el sector, ens ha permès evolucionar en els nostres serveis i situar-nos en una situació de lideratge dins del sector, oferint sempre la nostra màxima professionalitat i qualitat en la construcció d’instal·lacions. En els darrers 5 anys s’ha potenciat la divisió d’energies renovables i d’estudis energètics a nivell internacional, dissenyant un pla d’internacionalització molt exigent.

El nostre compromís

A Concom no som una companyia típica ni tradicional, som diferents.

A Concom entenem les necessitats dels nostres clients i ens hi adaptem. Ens motiven els nous reptes. Sabem gestionar projectes complexos, de gran envergadura i de la naturalesa més diversa, busquem sempre la millor opció i oferim a cada client l’atenció, la qualitat i el servei personalitzat que es mereix. Una de les nostres majors virtuts és el compromís adquirit amb el client, així com l’honestedat en el servei, fet pel qual és tan important per a nosaltres el treball efectuat, com el servei postvenda.

Top